UPPDATERING: Australisk man inblandad i Patong Bar/Restaurant-strid greps

Patong –

En australisk kund har gripits efter att ha varit inblandad i slagsmål med utländsk personal på en bar/restaurang i Patong.

Vår tidigare historia:

Ett vilt bråk med både utländsk personal på en bar/restaurang och utländska turister gick viralt i Phuket, Thailand.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen berättade för Phuket Express på tisdagen (28 marsth) att de har arresterat en man som endast identifieras som Mr. Karen, 34, australiensisk medborgare.

Herr Karen, som var en kund på restaurangen, var besviken och upprörd över att han var tvungen att vänta på mat och kastade en flaska på utländska anställda som arbetade lagligt, identifierade endast som Herr ALOMARI, 25, jordansk medborgare och Herr Ahmed, 26, egyptisk medborgare innan kampen startade.

Karen ska ha erkänt att hon startade bråket men skyllde på alkohol och sa att det var ur karaktär för honom.

Båda parter bad varandra om ursäkt men Patongpolisen berättade det för Phuket Express alla skulle åtalas för slagsmål och eventuella gula eller röda kort enligt ett nytt klassificeringssystem för misskötande utlänningar som testas i Phuket.

Följande video kan störa känsliga tittare, tittare rekommenderas.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.