Stöd vår lokalt hämtade, självskrivna och faktaoberoende journalistik

stödja

Kära läsare,

Vi här på The Phuket Express är en sann lokal och regional nyhetsleverantör för Phuket-regionen i Thailand. Som många av våra läsare, våra lokala reportrar faktiskt bor och arbetar i närområdet och är inte ett stort utländskt företag eller nyhetsaggregationstjänst.

Vi har direkta banköverföringar tillgängliga genom att maila oss på

[e-postskyddad]

Vi anställer flera lokala thailändska medborgare, som bor och arbetar i Phuket, både frilansande och heltid, för att hjälpa oss att få DU de lokala nyheterna som du bryr dig om i rätt tid och sakligt. Vi har vårt eget videoproduktionsteam, översättare, faktagranskare, intervjuare, reportrar, redaktörer och fotografer som alla arbetar tillsammans för att ge dig enastående och korrekta nyheter från Pattaya och Thailand.

  Du kan lära dig mer om oss överlag här

Vi tillhandahåller allt vårt innehåll gratis, utan prenumerationer eller betalväggar. Vi samlar inte ihop eller kopierar/klistrar in annat källinnehåll och allt vårt material är antingen självskrivet eller godkända pressmeddelanden.

Vi tar oss tid att undersöka och avgöra om nyheterna du läser är korrekta och har ett team av faktagranskare att göra det. Under dessa intressanta tider vi lever i är det dock viktigt att komma ihåg det Att tillhandahålla kvalitetsjournalistik är inte billigt och vi överlever av annonsörer och det generösa stödet från våra läsare.

Vi kräver inte att du ger oss något, men om du har haft något av vårt material eller det har hjälpt dig i det dagliga livet, vi inbjuder dig att donera till vår oberoende journalistik genom en av följande länkar nedan och hjälpa till att stödja våra driftskostnader och personal. Vi tackar verkligen var och en av våra läsare för ert stöd.

Även en mycket liten donation räcker väldigt långt. Om länken inte fungerar för dig eller om du vill donera på ett annat sätt, vänligen maila oss på:

[e-postskyddad]

eller skicka ett meddelande till oss Facebook.

Du kan också stödja oss direkt genom vår Facebook-medlemsgrupp och få speciella förmåner som ett privat forum, ett speciellt märke och mer. Klicka här för att se dessa detaljer!

Vi har också ett Youtube-medlemsprogram och detta är ytterligare ett sätt att stödja oss. Du kan klicka här för att lära dig mer.

Eller så kan du skicka en till oss privat, vi har direkta banköverföringar tillgängliga genom att maila oss på

[e-postskyddad]

Pattaya News Team