Juridiska frågor, korrigeringsförfrågningar och pressmeddelandekontakter

Vi har skapat denna ytterligare sida för juridiska kontakter och pressmeddelanden.

Juridiska/Undersökande rapporteringsförfrågningar

-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=—=-=-=-

Vi får ofta förfrågningar om utredningsliknande rapportering där en part har en tvist med en andra part såsom en privatperson, hyresvärd, granne, statlig myndighet/myndighet/lagsbekämpning eller företag och vill att vi ska engagera oss och skriva en artikel om deras dåliga erfarenhet eller situationen.

Som en övergripande redaktionell policy gör vi inte undersökningar/avslöjar/bestrider/rapporter.

Av olika anledningar, särskilt stränga thailändska lagar om förtal och förtal, kan vi inte publicera nyheter i tviststil utan ordentliga polisrapporter och rättspapper från båda inblandade parter och båda parters samtycke som åtföljer frågan. Vi är inte reportrar av undersökande stil också av tidigare skäl. I Thailand är förtal och förtal ett BROTT, inte ett civilrättsligt brott, vilket är anledningen till att de flesta medier inte engagerar sig i utredningsliknande rapportering.

Däremot föreslår vi gärna en advokat som kan hjälpa till och vi "kan" kunna ge några råd om vilka åtgärder vi bör vidta juridiskt för att göra rörelse på situationen som "namn och skam" på nätet för en negativ upplevelse, medan det är vanligt i många västländer och media, kan orsaka stora juridiska problem i Thailand på grund av deras komplexa och strikta lagar kring förtal och förtal. Vi strävar också efter att bibehålla vår "neutrala" hållning, vilket innebär att att bli inblandad i komplexa tvister mellan individer, företag eller enheter kan komplicera det. Vi engagerar oss inte under några omständigheter i bullerklagomål mellan grannar och rekommenderar att lämna in klagomål till stadshuset, polisen och en advokat med alternativ som visas nedan.

Vi kan rekommendera dig en kvalitetsadvokat som vi föreslår som är lokal i Pattaya-området för Pattayas invånare och tvister, men vi kan också ge råd till invånare i Phuket. Eller, du kan maila oss för några råd, men tänk på informationen ovan i termer av att vi i allmänhet inte utreder tvister eller publicerar artiklar som involverar utredningsrapportering som en allmän regel. Om du vill kontakta vår advokat, besök denna sida:

https://thephuketexpress.com/our-partner-lawyer/

Förfrågningar om pressmeddelande

-=-=-=-=-=-=-==-=-=—=-=-=-=

Om du har ett pressmeddelande till oss om ditt företag, välgörenhet eller evenemang som är relaterat till Thailand, överväger vi gärna att det publiceras åt dig om vi anser att det är relevant för vår publik. Skicka oss bara ett e-postmeddelande till

[e-postskyddad]

och namnge begäran Pressmeddelande, följt av namnet på din release. Vi kommer vanligtvis att ha ett svar till dig inom 24 timmar, vi KAN dock INTE garantera ett svar på varje pressmeddelande och kan inte garantera att varje inlägg kommer att publiceras.

Du kan se vår pressmeddelandesida genom att klicka på denna text här.

Observera att vi i allmänhet inte accepterar pressmeddelanden i "gofundme"-stil för privatpersoner eller orsaker på grund av potentiella juridiska problem. En begäran om publicering av välgörenhetsartiklar bör ha korrekt pappersarbete och dokumentation som bevisar att välgörenhetsorganisationen är licensierad och laglig i Thailand. Om du vill ha ditt företag annonserat på vår hemsida och sociala mediekanaler, se vår annonssida här:

Vill du att ditt företag eller evenemang i Phuket ska nå hundratusentals potentiella kunder? Så här!!

Begäran om korrigering/borttagning

-=-=-=-=-=-=-=-====-=-=-=-==-=–=-=

För förfrågningar om borttagning eller korrigering av artiklar vänligen maila oss på

[e-postskyddad]

. Vår korrigeringspolicy finns här: https://thephuketexpress.com/corrections-policy/. Vi tar i allmänhet inte bort artiklar, men om det finns ett potentiellt juridiskt eller akut problem vänligen kontakta vår partneradvokat på länken ovan. Om det är en speciell personlig förfrågan eller ärende kommer vi att ta upp det på vår primära e-post ovan. En begäran är inte en garanti för att en artikel ändras eller tas bort om informationen bedöms vara korrekt. Alla misstänkta i brottsrelaterade artiklar anses oskyldiga tills de skyldiga har bevisats i en domstol och uttalanden i dessa artiklar påstås eller anklagas av brottsbekämpande myndigheter eller namngivna relevanta parter, inte ett uttalande om fakta, anklagelser eller anklagelser från The Pattaya News Co. Ltd. Tvister med uttalanden från dessa byråer, särskilt brottsbekämpande relaterade, bör tas till de relevanta byråerna och inte The Pattaya News Co. Ltd.

Obs: Om du vill avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev bör det finnas en direktlänk längst ner i ditt dagliga nyhetsbrev som säger Ändra din prenumeration, fortsätt sedan med att scrolla ner och klicka på avbryt. Du kan avregistrera dig härifrån. Om du vill stänga av aviseringar/varningar om artiklar på din dator klicka här. Om du fortfarande behöver hjälp mejla oss på

[e-postskyddad]