Utländsk passagerare försöker knivattack på Phuket taxichaufför-VIDEO

Phuket-

I Phuket ska en kvinnlig utländsk passagerare som bar en kniv ha försökt misshandla en kvinnlig taxichaufför.

Uppdatering från kvällen den 4 april: Den misstänkte har nu gripits.

Händelsen fångades i en viral video som cirkulerade på sociala medier tidigare i veckan. Enligt personen som delade klippet släppte taxichauffören av den oidentifierade utländska passageraren i Pa Klok, men hon vägrade att lämna fordonet.

Passageraren begärde först att få föras till Patong, och vid ankomsten ändrade hon sedan sin destination till Rawai. Men när de nådde slutstoppet vägrade hon att betala taxipriset. I ett desperat drag hämtade hon en kniv från ett närliggande hotell och hotade taxichauffören.

Taxichauffören, vars identitet har undanhållits för hennes integritet, har utfärdat en varning till medchaufförer om sådana oregerliga passagerare som kräver flera destinationer utan att betala för biljetten. Detaljer om turisten och föraren förblir okända.

Polisen ska undersöka händelsen och leta efter passageraren vars nationalitet och identitet har ifrågasatts och beskrivits som både portugisisk och ukrainsk.

En annan hotfull fråga med en turist ägde också rum i Phuket denna vecka som vi rapporterade här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.