Turister räddade efter nästan drunkning på Patong Beach i Phuket

Patong –

Två utländska turister har räddats efter att de hittats kämpande i vattnet vid Patong Beach.

Patongs livräddare berättade för Phuket Express att på måndagsmorgonen (29 majth) två turister gick i vattnet vid Patong Beach. De fördes båda säkert tillbaka till stranden av livräddare efter att ha setts kämpa i havet för att hålla sig flytande.

Röda flaggor hade placerats på stranden för att varna simmare från att gå i vattnet på grund av starka vågor. De två turisterna lyssnade dock inte på varningen och var tvungna att räddas.

Turisternas namn och nationaliteter identifierades inte av Phukets livräddare.

En rysk turist drunknade vid Patong Beach i lördags (27 majth) I den tidiga morgonen.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.