Rysk turist drunknar på Patong Beach

Patong –

En rysk turist drunknade vid Patong Beach i lördags (27 majth) I den tidiga morgonen.

Räddningspersonal berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen klockan 7:30 idag av familjemedlemmar till offret på Patong Beach. De kom snabbt fram till stranden och räddningspersonal tog cirka 20 minuter innan de hittade den utländska mannen flytande i havet.

Offret drogs upp till stranden och identifierades senare som Rafaylovich Pavel, 53, rysk medborgare. Han dödförklarades på platsen.

Hans fru, vars namn undanhölls, berättade för thailändska medier att paret simmade innan hennes man drunknade efter att ha hamnat i problem i vattnet.

Den ryska ambassaden har redan informerats och familjen sköter begravningsarrangemang.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.