Fem män påstås attackera en kanadensisk man och ta hans klocka och pengar i Patong, Phuket

Patong –

Fem män ska ha attackerat en kanadensisk man innan de tog hans klocka och pengar i Patong.

Den här historien har en nyare uppdatering efter att en restaurangägare kom fram för att ge sin helt olika version av händelserna. Klicka här för den historien.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att William Lamarche-Saint-Louis, 28, kanadensisk medborgare, berättade att han attackerades av fem män i fredags (10 februari)th) nära Patong Beach. Mr William behandlades på ett sjukhus efter att hans näsa brutits.

William berättade för polisen i Patong på fredagen att han hade druckit på en bar innan han gick en promenad på natten. Det var fem män som gick fram till honom och hotade honom för hans klocka som han hade på sig som kostade 50,000 XNUMX baht.

William sa att han var rädd för sin säkerhet och gav klockan till gruppen män. De misstänkta krävde dock då också hans väska som hade 5,000 XNUMX baht i kontanter. Han vägrade att ge dem det innan de attackerade honom och de rusade iväg.

Mr William sa att han var skadad men fortsatte att gå för att hitta polisen. Han träffade någon som han trodde var patrullpolis. Han anmälde händelsen men polisen frågade om han hade några mer pengar. Polisen vägrade ta honom till polisstationen eftersom han inte hade några pengar kvar.

William gick tillbaka till Patong Beach innan någon sa åt honom att rapportera händelsen direkt till Phukets turistpolis, vilket han gjorde.

Polisen ska nu utreda händelsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.