UPPDATERING: Restaurangägare i Patong säger att kanadensisk man som uppgav att han blivit attackerad vägrade betala sin räkning, inte blev rånad

Patong –

En kanadensisk man som ska ha blivit attackerad av en grupp på fem män i Patong vägrade att betala för hans mat och dryck på en restaurang före händelsen, enligt restaurangägaren som berättar en helt annan historia än turisten.

Vår tidigare historia:

Fem män ska ha attackerat en kanadensisk man innan de tog hans klocka och pengar i Patong.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen berättade för Phuket Express i eftermiddags (13 februarith) att en restaurangägare nära Patong Beach, offentligt identifierad endast som Mrs. Tuenjai, och tre av hennes personal träffade polisen för att ge sin version av händelserna.

Tuenjai berättade för polisen att den kanadensiske mannen vägrade betala sin räkning, var kraftigt berusad och knuffade hennes personal. Han ska också ha utmanat personalen att slåss mot honom, vilket var när attacken som den kanadensiske mannen hävdade var oprovocerad började.

Enligt Tuenjai försökte andra anställda stoppa bråket och den inblandade personalen var inte fem vuxna män utan alla tonåringar. Ingen i personalen tog den kanadensiske mannens klocka och pengar, tillade Tuenjai.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att den kanadensiske mannen inte har lämnat in en officiell, formell rapport ännu och vill prata med honom igen för att undersöka båda sidor av historien.

Den kanadensiske mannen ska dock ha lämnat Phuket och åkt till Phi Phi Island i Krabi. Polisen försöker nu kontakta honom samtidigt som de säger att de inte kommer att dra några slutsatser och kommer att granska CCTV och lyssna på alla inblandade parter som en del av deras utredning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.