Fler direktflyg från Kina planerade till Phuket

Phuket -

Fler direktflyg från Kina är planerade att anlända till Phuket denna månad med cirka 500 passagerare.

Våra tidigare berättelser:

Phukets företag är glada och redo att välkomna kinesiska turister.

269 ​​kinesiska turister från Xiamen i Kina har landat på Thailands flygplats Suvarnabhumi den 9 januari.

Ordföranden för Phuket Tourism Association, Thanet Tantipiriyakit, berättade för Phuket Express. "Vi tror att Phuket fortfarande är en av de främsta turistdestinationerna för kinesiska turister. De har ivrigt väntat på att få besöka Phuket.”

"Den här månaden, den 18 januarith , kommer det att finnas direktflyg från Kina till Phuket, två flyg från Shanghai och ett flyg från Nanking. Totalt kommer tre flygningar att ta cirka 500 passagerare. Ytterligare två direktflyg väntar fortfarande på att bli bekräftade”, förklarade Mr. Thanet.

”Dessutom den 24 januarith , kommer det att finnas ytterligare tre flygningar från Kina som kommer att vara totalt åtta flygningar den här månaden, tillade Mr. Thanet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.