UPPDATERING: Kazakstansk man som påstås vara inblandad i utpressning av ryska för kryptovaluta på Samui Island arresterad i Chonburi

FOTO: MGR Online

Surat Thani –

En kazakisk medborgare som påstås ha varit inblandad i att utpressa en rysk man för kryptovaluta på ön Samui arresterades i Chonburi.

Vår tidigare historia:

En grupp påstådda utländska "gangsters" eftersöktes av Samuipolisen måndagen den 26 september, efter att ha hotat och utpressat en rysk man för kryptovaluta.

Den senaste rapporten igår (28 septemberth) från relevanta polisjurisdiktioner rapporterade att brottsbekämpande myndigheter har arresterat en av de misstänkta i Chonburi som av polisen endast utnämndes till Mr. ANDREY, 37, en kazakisk medborgare. En svart minibuss togs från honom. Han fördes tillbaka till Koh Samui polisstation för vidare utredning.

"Big Joke", biträdande poliskommissarie Surachet Hakpal åker personligen till ön Samui för att undersöka händelsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.