Taxichaufförer i Phuket bad att tillhandahålla kvalitetstjänster för turister av guvernören

Phuket -

Taxichaufförer i Phuket uppmanas av topptjänstemän i Phuket att tillhandahålla kvalitetstjänster för kunder och turister.

Vår tidigare historia:

Förare av två minibusstjänster kallades till Phukets polisstation söndagen den 4 september efter ett bråk om att plocka upp utländska kunder nära Rassada-piren i Mueang-distriktet fredagen den 2 september. Turistpolisen letar också efter de fyra kvinnliga turisterna som ses i videon för att få sin sida av historien och skapa ömsesidig förståelse för vad som exakt hände.

Turistpolisen gav en bukett till turister på Samui Island som satt på en minibuss i Phuket under ett bråk om att plocka upp utländska kunder.

Nu till vår uppdatering:

Ett stort möte hölls igår (9 septemberth) och leddes av Phukets viceguvernör Arnuparp Rodkwan Yodrabam. Till honom var flera taxichaufförer och handledare för olika taxistationer och organisationer.

Herr Arnuparp sa till The Phuket Express, "Vi har fått många klagomål om taxitjänster och har sett många problem på sociala medier. Dessa har påverkat Phukets image som en av världens mest kända turiststäder.”

"Vi vill se till att taxichaufförer i Phuket förstår lagarna och reglerna för att tillhandahålla kvalitetstjänster, inklusive de taxichaufförer som tillhandahåller service via online- och mobilapplikationer." avslutade Arnuparp.

TPN noterar att problem med taxichaufförer från professionalism till prissänkning har förföljt Phuket sedan långt före Covid-19 med många olika grupper som försöker reparera problemet med liten eller ingen framgång.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.