Hänsynslös körning på ön Pha Ngan: Utlänningars SUV vid stranden skapar säkerhetsproblem VIDEO

Surat Thani, Thailand – I en nyligen inträffad incident som har väckt stor oro dök en video upp på nätet som visar en SUV som vårdslöst tävlar längs Baan Kai Beach på Pha Ngan Island. Filmen, som lades upp på en lokal Facebook-grupp den 17 april, visar fordonet som utför farliga drivor nära strandlinjen, och då och då tränger sig in i havsvattnet.

Enligt inlägget tros SUV:en vara hyrd, där både föraren och passageraren verkar vara utlänningar. Detta hänsynslösa beteende har väckt larm bland samhället, särskilt när det gäller säkerhetsprotokoll och föreskrifter som tillämpas av biluthyrningsoperatörer.

Personen som delade videon uttryckte frustration över oförmågan att nå lokala myndigheter och lyfte fram potentiella luckor i nödberedskapssystemen. Incidenten har dragit paralleller till liknande händelser i Phuket, vilket föranlett en bredare diskussion om behovet av strängare tillsyn över turistaktiviteter för att förhindra sådana farliga handlingar.

Gemenskapens medlemmar har uttryckt sin oro och betonat de potentiella riskerna för den allmänna säkerheten och miljön. Händelsen tjänar som en skarp påminnelse om ansvaret för både uthyrningsföretag och turister att upprätthålla säkerhetsstandarder och respektera lokala bestämmelser.

Titta på videon HÄR.

Relaterade artiklar:

En thailändsk förare fick böter på 1,000 XNUMX baht efter att ha kört sedan på Kamala Beach.

En utländsk man fångades på en viral video när han körde motorcykel på Kamala Beach.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.