Utländsk man ertappad när han körde motorcykel på Kamala Beach – VIDEO

Kamala –

En utländsk man fångades på en viral video när han körde motorcykel på Kamala Beach.

Videoklippet delades på sociala medier tisdagen (9 aprilth).

Kamalas polischef överste Somsak Thongkleang berättade för Phuket Express att han har beordrat polisen att placera några kottar vid ingången till stranden för att förhindra ryttare och förare från att komma in. Varningsskyltar med thailändska och främmande språk på görs för att varna människor att inte köra på stranden också.

Både ryttare och förare kan ha observerat jetski-operatörer som manövrerade pickuper och bogserade vattenskoter till stranden. När de observerar detta kan de tro att de också har tillåtelse att göra det, vilket inte är fallet, tillade överste Somsak.

Detta är den andra senaste incidenten där någon körde på stranden, som ses nedan. Det var oklart om den utländska mannen som sågs i videon hade identifierats och om han skulle hållas juridiskt ansvarig för händelsen.

Relaterad artikel:

En thailändsk förare fick böter på 1,000 XNUMX baht efter att ha kört sedan på Kamala Beach.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.