Kinesisk man arresterad i Pa Klok för 653 dagars uppehåll

Phuket -

En kines greps i en lyxvilla i Pa Klok för 653 dagars övervistelse.

Phuket Immigration berättade för Phuket Express att de tidigare i veckan arresterade en misstänkt som endast identifierades som Mr. Tian, ​​38, en kinesisk medborgare, i en lyxvilla nära Yamu Beach i Pa Klok, Thalang.

Mr. Tian hade rest till Phuket med bara ett 60 dagars turistvisum. Han erkände för polisen att han visste att han stannade över, men han gav ingen anledning till den långa tiden. Herr Tian fördes till Thalangs polisstation för att bli anklagad för att ha stannat kvar på sitt visum.

Relaterade artiklar:

Minst 98 visum har återkallats och 614 utlänningar gripits i Phuket under de senaste fem månaderna.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.