Rysk turist ska ha överfallit gravid butiksinnehavare i Koh Phangan efter att ha vägrat ta av sig sina skor

Surat Thani—

Den 18 mars 2024 publicerade thailändska sociala medier en berättelse om en rysk kvinnlig turist som påstås sparka en 8-månaders gravid butiksinnehavare efter att ha vägrat ta av sig skorna på Koh Phangan, Surat Thani.

Klockan 1 fick polisen i Koh Phangan en rapport från Mrs. Satika, en gravid 00-årig butiksinnehavare i en naturvarubutik i Koh Phangan att hon påstås ha blivit fysiskt överfallen av en utländsk turist.


Enligt Satika berättade hon för polisen att på händelsedagen besökte en utländsk turist butiken, men butiken tillåter inte besökare att bära skor och ta med sig drycker inomhus. Samtidigt ombads den utländska turisten artigt två gånger av Satika att ta av sig skorna och förvara sin kaffedryck utanför butiken.


Den utländska turisten ska ha struntat i butiksinnehavarens instruktioner och gav ett kort svar till butiksinnehavaren att hennes skor var rena. Den utländska turisten blev rasande efter att ha blivit varnad en andra gång och ska ha sparkat mot butiksinnehavarens högra ben, enligt Satika. Efter det flydde den utländska turisten från butiken, sa Satika.

Satika lämnade sedan in en anmälan till Koh Phangans polis med en videoinspelning av händelsen som bevis.
Den 19 mars kunde polisen i Koh Phangan spåra den utländska turisten i fråga som identifierades som en 41-årig rysk medborgare (polisen undanhöll hennes namn).

Den ryska turisten ska ha erkänt sina missgärningar och bett butiksinnehavaren om ursäkt och anklagat hennes månadsperiod för den korta säkringen och beteendet. Hon är också enligt uppgift en påverkan på sociala medier med över 275,000 XNUMX följare på Instagram.
Till en början väckte Koh Phangans undersökningspolis anklagelser mot den ryska turisten för att ha använt våld för att skada en annan person och orsakat mindre skada på fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Ett antal liknande fall där utländska turister beter sig illa har dominerat den thailändska pressen som nyligen startade med ett fall av en schweizisk expat som påstås sparka en thailändsk läkare som satt på trappor på en allmän strand framför sin hyrda villa i Phuket.

Ännu en stor incident ägde rum när en amerikansk tonåring påstås ha misshandlat en häst sexuellt i ett stall i Phuket, vilket chockade den thailändska allmänheten.

En rysk man involverad i en cannabisodling mördades brutalt i Phuket av sin påstådda affärspartner, en man från Tadzjikistan, som senare flydde från Thailand.

Senast två nyazeeländska män har skapade internationella rubriker efter att ha misshandlat en trafikpolis i Phuket och tagit hans pistol. De har nekat till alla anklagelser trots en flitigt delad viral video.Alla dessa incidenter har dominerat thailändska medier och många thailändare har bett tjänstemän att vidta ytterligare åtgärder och bättre granska bakgrunden till utländska turister och expats.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.