Tre ryssar greps för att de påstås ha drivit skönhetsklinik på ön Samui

FOTO: Dailynews

Surat Thani –

Två ryska kvinnor och en rysk man greps efter att de ska ha drivit en illegal skönhetsklinik på ön Samui.

Surat Thani immigrationstjänsteman berättade för Phuket Express att på torsdagen (7 marsth) de och Surat Thani provinsiella folkhälsotjänstemän inspekterade en skönhetsklinik i Bo Phut sub-distriktet på Samui Island. Kliniken var inte lagligt registrerad, enligt Surat Thani-tjänstemän.

LILIIA, 32, och Mr. Alexandr, 35, rysk medborgare, hittades inne på kliniken. LILIIA berättade för polisen att hon blev kontaktad av YULIA, en rysk medborgare som är ägaren till kliniken. YULIA anställde henne som skönhetsexpert och chef för kliniken. Polisen upptäckte att QR-kodens betalning på kliniken visar YULIAs namn. De misstänkta fördes till Bo Phuts polisstation.

YULIA åtalas för att ha drivit en medicinsk klinik utan tillstånd. LILIIA åtalas för att ha arbetat utan lagligt tillstånd. Mr. ALEXANDR hade ett arbetstillstånd men står inför anklagelser för att ha arbetat utanför hans lagliga arbetstillståndsbeskrivning.

Surat Thani-polisen håller nyligen på att slå ner illegalt arbetande utlänningar efter en viral incident som involverade en schweizisk expat från Phuket. Se andra relaterade berättelser i länkarna nedan:

Phukets immigrationskontor uppgav att de officiellt har återkallat visumet för en schweizisk expat i Phuket i centrum av en påstådd viral påstådd sparkincident.

En amerikansk kvinna greps efter att hon påstås ha drivit en plantskola utan lagligt tillstånd på ön Pha Ngan i Surat Thani.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.