Tre ryssar greps i Thalangs biluthyrningsbutik för påstådda arbetstillståndsrelaterade brott

Thalang –

Tre ryssar greps i en biluthyrningsbutik i Cherng Talay för arbetstillståndsrelaterade brott.

Region 8-polisen berättade för Phuket Express att på tisdagen (5 marsth) arresterade de tre ryska män som endast identifierades som MR. STEPAN, 38, MR. DMITRII, 34, och MR. ROMAN, 43. De greps på ett företag på Sri Soonthorn Road i Cherng Talay som drevs som en biluthyrningsbutik. Butikens fullständiga namn undanhölls av thailändsk polis på grund av den pågående utredningen.

De tre männen fördes till Cherng Talays polisstation. HERR. STEPAN åtalas för att ha anställt utlänningar som inte har arbetstillstånd. HERR. DMITRII och MR. ROMAN åtalas för att ha arbetat utan lagligt arbetstillstånd.

Detta är en del av en förnyad satsning av myndigheterna i Phuket för att slå till mot utlänningar som arbetar illegalt i Phuket, även som prostituerade som vi ser här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.