Två påstådda ryska prostituerade greps i Patong

Patong –

Två påstådda ryska prostituerade greps i Patong efter en stingoperation.

Region 8-polisen berättade för Phuket Express att på tisdagen (5 marsth) arresterade de två ryska kvinnor som endast identifierades som fröken Anna, 18, och fröken Olga, 23, i ett rum på ett hotell på Phra Metta Road i Patong.

Gripandet kom efter att polisen genomfört en stingoperation efter att de fått ett tips från en bekymrad medborgare att det fanns ryska prostituerade som arbetade illegalt i Patong. De två ryska kvinnorna annonserade sig själva på en hemlig webbplats.

De två ryska kvinnorna kommunicerade med en hemlig polis via WhatsApp-applikationen. De kom överens om ett pris på 14,000 XNUMX baht var för sina tjänster och bokade ett möte på ett oidentifierat hotell där de till slut arresterades.

De fördes till Patongs polisstation för att åtalas för prostitution och reklam för prostitution, samt att arbeta illegalt. De kommer sannolikt också att utvisas.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.