En kort titt på Yamu Beach i Phuket, mitt i den senaste kontroversen

Phuket-

Yamu Beach har nyligen varit i rubriker över hela Thailand efter en debatt mellan en Schweizisk expat och en thailändsk läkare över en påstådd sparkincident på trappor som leder till hans hyrda villa från stranden.

Men många läsare är inte bekanta med Yamu Beach så låt oss ge det en kort höjdpunkt:

Yamu Beach är en avskild och exklusiv plats belägen på den nordöstra spetsen av Cape Yamu i Phuket, Thailand. Även om den inte har någon större sandstrand, kompenserar den med sin hisnande utsikt över Phang Nga-bukten och de omgivande kalkstensformationerna.

Här är några viktiga punkter om Yamu Beach:

1. Lugn: På grund av sin isolering förblir Yamu Beach tyst och fridfull, vilket gör den till en idealisk tillflyktsort för dem som söker lugn och ro bort från de livliga folkmassorna.

2. Exklusiva egenskaper: Den klippiga delen av Yamu är värd för några av Phukets mest lyxiga och exklusiva fastigheter. Besökare kan beundra fantastiska villor och bostäder längs kusten.

3. Naturlig skönhet: Även om det inte finns någon större traditionell strand, skapar den karga kusten och det kristallklara vattnet en pittoresk miljö. Det är en fantastisk plats för naturälskare och fotografer.

4. Cape Yamu: Bortom stranden erbjuder Cape Yamu panoramautsikt, frodig grönska och en känsla av avskildhet. Det är en dold pärla för resenärer som söker en mer autentisk upplevelse.

Kom ihåg att även om Yamu Beach kanske inte är din typiska sandstrand, gör dess exklusivitet och naturliga skönhet den till ett fängslande resmål för kräsna resenärer.

foto kredit Phuket Times från villan ligger i centrum av den senaste kontroversen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/