Thailändare gör steg inblandade i viral sparkincident till en social media-hotspot

Yamu Beach, Phuket-

Dessa bilder skildrar en viral markintrångsfråga på en Phuket Beach där människor ses sitta på trappor som har blivit en fokuspunkt för kontroverser. Händelsen involverar en schweizisk man vid namn Urs 'David' Fehr och hans thailändska fru.

Stegen i fråga ansågs till en början vara en del av parets privata egendom, vilket ledde till en konfrontation och påstådd sparkincident med en thailändsk läkare och hennes vän som satt på trappan på natten. Det upptäcktes dock senare att majoriteten av trappstegen inkräktade på allmän strandmark och inte alls tillhörde paret. Myndigheterna har beordrat rivning av dessa steg.

Dessutom används det upptäcktes senare att fastigheten var en hyresrätt och inte ägdes av paret. I en situation som sannolikt kommer att frustrera den sanna ägaren av lägenheten, kallas de också för rättsliga åtgärder på grund av markintrång på stranden.

Händelsen fick stor uppmärksamhet efter att en video dök upp på nätet, där den schweiziska mannen påstås sparka kvinnan som satt på trappan. Läkaren, Thandao Chandam, lämnade senare in en misshandelsanmälan mot honom.

Den schweiziska mannen har bett om ursäkt för händelsen men insisterar fortfarande på att han halkade, vilket har fått många thailändare online att inte acceptera ursäkten. Som ett resultat har de strömmat till trappan och poserat för foton och checkat in på platsen framför den hyrda villan, som ligger i det exklusiva Yamu Beach-området.

Fotokredit Phuket Times.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/