Dussintals svartspetsrevhajar hittades vid Maya Bay – VIDEO

Krabi –

Dussintals Black Tip Reef-hajar hittades simmande nära stranden vid den berömda Maya Bay i Krabi.

Chefen för Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi nationalpark, Mr. Yutthpong Damsrisuk, berättade för Phuket Express att den här veckan hittade de dussintals Blacktip Reef Sharks som simmade mycket nära stranden vid Maya Bay.

Maya Bay är en berömd ö i Krabi och i Thailand. Det är också ett hem för Blacktip revhajen eftersom viken är det speciella modellområdet för forskning och bevarande av Blacktip revhajen.

Relaterade artiklar:

Den berömda Maya Bay i Krabi stängs nu tillfälligt i två månader för miljöåtervinning.

Den berömda Maya Bay i Krabi öppnade igen för den första dagen för turism söndagen den 1 oktober, efter två månaders stängning för miljöåtervinning.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.