Phuket Vegetarian Festival börjar officiellt efter Go Teng Pole Raised

Phuket -

Den vegetariska festivalen i Phuket har officiellt börjat efter att Go Teng Pole höjdes den gångna helgen.

Klockan 5:09 på lördag (14 oktoberth), höjde mer än 40 kinesiska helgedomar "Go Teng"-polen. Go Teng-stången är tecknet på början av den vegetariska festivalen som höjs en dag innan den vegetariska festivalen. Ceremonin välkomnar de nio kejsargudarna.

Vegetarianer tror att att delta i höjningen av Go Teng-polerna kommer att ge lycka till innan de börjar sin vegetariska fasta i nio dagar från söndag (15 oktober) till 23 oktober 2023.

Den största ceremonin var vid Jui Tui Tao Bo Keang Chinese Shrine som ligger i Soi Puthorn på Ranong Road i Talad Nuea sub-distrikt, Mueang Phuket.

Phukets nya guvernör Sophon Suwannarat ledde evenemanget. Många lokala thailändare och utländska turister deltog i evenemanget.

Relaterade artiklar:

Den årliga Phuket Vegetarian Festival kommer att hållas i nio dagar med start den kommande helgen. I år kommer festivalen att hållas från 15 oktober till 23 oktober 2023.

De årliga Phuket vegetariska festivaldatumen fastställdes som kommer att hållas i nio dagar från 15 oktober till 23 oktober 2023 med många ritualer inplanerade, avskedsritualer och gatuprocessioner.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.