Mindre hittades i olicensierad Patong Bar

Patong –

En thailändsk kvinna greps efter att hon påstås ha öppnat en olicensierad bar utan tillstånd och låtit en minderårig arbeta i den.

Torsdag kväll (24 augustith) polisen arresterade en kvinna som endast identifierades som Ms. Waraphon, hennes ålder uppgavs inte av polisen, på en bar på OTOP Market på Ratch Uthit 200 Pi Road i Patong.

Hon fördes till Patongs polisstation för att åtalas för att ha öppnat en bar utan tillstånd och tillåtit anställda under 18 år att arbeta i baren och sälja alkohol utan tillstånd.

Liknande incident:

En thailändsk kvinna greps efter att hon påstås ha öppnat en olicensierad massagebutik utan tillstånd och låtit en minderårig arbeta.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.