Mindre hittades på olicensierad Patong Massage Shop

Patong –

En thailändsk kvinna greps efter att hon påstås ha öppnat en olicensierad massagebutik utan tillstånd och låtit en minderårig arbeta.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de fick klagomål från oroliga medborgare om att en massagebutik öppnades olagligt och att anställda under 18 år betjänade kunder i Patong och inledde en utredning.

På lördag (12 augustith) arresterade de en kvinna som endast identifierades som Ms. Ornuma, hennes ålder uppgavs inte av polisen, i en massagebutik på Ratch Uthit 200 Pi Road.

Hon fördes till Patongs polisstation för att åtalas för att ha öppnat en massagebutik utan tillstånd och låtit anställda under 18 år arbeta i massagebutiken.

Patongpolisen sa till Phuket Express att minderåriga inte är kvalificerade att arbeta på massagebutiker.

Detta var andra massagebutiken stängdes för att vara olicensierade och tillåta minderåriga att arbeta i samma område om en vecka i Patong.

Polisen har i allmänhet slagit ner mot olicensierade massagebutiker i Phuket också, som ses här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.