Berusad brittisk man greps efter att ha skadat en lokal invånares hem på Lanta Island, Krabi

FOTO: MGR

Krabi –

En berusad brittisk man greps efter att han blivit arg och kastat en sten mot en lokalbostad på Lanta Island, Krabi för att han tappade sin mobiltelefon.

Ms. Kanotha, efternamn undanhållet, 20, lämnade in en rapport till Koh Lanta-polisen tillsammans med videobevis. Hon berättade för polisen att klockan 2 denna vecka kastade en berusad utländsk man en sten i en glasdörr i hennes hus i Sala Dan-distriktet. Dörren var uppbruten och den utländska mannen gick därifrån. Hon sa att hon inte kände den utländska mannen och att hon aldrig hade haft några problem med honom tidigare.

Koh Lanta-polisen berättade för Phuket Express att en brittisk man i 30-årsåldern greps efter händelsen. Han hade hyrt en motorcykel i Mueang Krabi. Han erkände för polisen att han var berusad och sa att han var arg över att han tappat bort sin mobiltelefon.

Han gick med på att betala för de skador som husägaren sa skulle kosta 30,000 XNUMX baht för att reparera glasdörren.

Namnet på den misstänkte undanhölls i utbyte mot att han gick med på den ekonomiska uppgörelsen, säger Koh Lanta-polisen.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.