Ung fransk man och oidentifierad kvinna dör efter att motorcykel kolliderar med bil i Patong, Phuket

Patong –

En fransk man och en oidentifierad kvinna dog efter att en motorcykel kolliderade med en bil i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om olyckan klockan 11:20 på tisdagen (6 juni) på Phang Mueang Sai Kor Road. Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade bilen och motorcykeln på vägen. Den kvinnliga föraren, Suppaluck Buathong, väntade på polisen på platsen.

På gångstigen i närheten hittade räddningsarbetare två kroppar. En identifierades av polisen som Hamza Chokri Fikri, 30, fransk medborgare. Den andra kvinnokroppen identifierades inte med namn, ålder eller nationalitet. Fransmannens familj och ambassad kontaktades om den tragiska händelsen.

Vittnen berättade för polisen att bilen svängde höger in på ett hotell innan motorcykeln, som kördes av den utländska mannen, kraschade in i sedanen.

Patongpolisen fortsätter dock sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för eventuella ytterligare rättsliga åtgärder.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.