Phuket flygplats som håller stor brandövning

Phuket-

Phukets internationella flygplats har meddelat att de idag (31 maj) håller en brandövning som inkluderar en betydande mängd rök som en del av övningen.

Övningen idag startade klockan 10:00 fram till middagstid nära bana 27. Under träningen skickades en stor mängd rök upp i luften runt flygplatsen. Flygplatspersonalen bad om ursäkt för besväret.

Phuket Express noterar att Phukets internationella flygplats måste tillkännage detta för allmänheten varje gång före en brandövning eftersom lokalbefolkningen ibland var omedvetna om att situationen på flygplatsen bara var en praxis och hade blivit legitimt orolig tidigare.

Dessa övningar hålls regelbundet med rikliga varningar till allmänheten av säkerhetsskäl på Phukets internationella flygplats.

=================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.