Fyra personer räddade efter att ha fallit i brunn i Thalang, Phuket

Thalang –

Två män föll i en brunn innan två andra män som försökte hjälpa dem ramlade i brunnen också i Cherng Talay, Phuket.

Räddningspersonal underrättades från lokala invånare om att fyra män föll i en brunn i Soi Pasak på torsdagen (25 maj). De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta de fyra männen inne i den djupa brunnen. De var alla fortfarande vid medvetande och ganska lugna.

Räddningsarbetare tappade ner ett rep i brunnen. De band ihop varandra med repet innan räddningspersonal drog upp dem en efter en.

De två första männen, vars namn inte angavs, i åldern 27 och 56 år, fördes till ett lokalt sjukhus. De två andra männen som försökte hjälpa de två första männen fick endast lindriga skador och tackade nej till ett erbjudande om att åka till sjukhus.

Lokala invånare berättade för The Phuket Express att den första mannen tittade in i brunnen innan han av misstag ramlade i. Detta orsakade sedan en kedjereaktion där flera andra ramlade in efter att de också försökte hjälpa till.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.