Kryssningsfartyg anländer till ön Samui med 1,800 XNUMX turister

Samui, Surat Thani –

Ett kryssningsfartyg avgick från Chonburi med 1,800 XNUMX turister innan det begav sig till Kambodja, Vietnam och anlände till ön Samui.

Surat Thanis guvernör Witchawut Jintoe berättade för The Phuket Express, "Den här veckan anlände kryssningsfartyget 'COSTA SERENA' till Na Thon Pier med thailändska och asiatiska turister för en 'Endagsutflykt'."

"De avgick från Laem Chabang-piren i Si Racha och begav sig sedan till Kambodja, sedan till Phu Quoc Island i Vietnam och slutligen till Samui Island." Guvernören förklarade.

"Turister besökte turistplatser på Samui Island som att gå på naturliga stigar, besöka tempel, några turister badade i havet, åt skaldjur och gatumat och upplevde det lokala sättet att leva." Tillade guvernören.

"Sedan november förra året fram till i år har minst 32 kryssningsfartyg anlänt till Samui Island." Landshövdingen avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.