73-årig utländsk förare skadad efter motorcykelolycka i Rawai

Rawai –

En 73-årig utländsk förare har fått lindriga skador efter en motorcykelolycka i Rawai.

Chalongpolisen underrättades om olyckan på tisdagen (23 majrd) morgon på Wiset Road. Polis och Phuket Express anlände till platsen för att hitta två skadade motorcyklar på vägen. Den thailändska ryttaren, Kittisak Buayai, 31, och den utländska ryttaren, Georgi Simeonov Georgiev, 73 (hans nationalitet uppgavs inte av polisen), fick båda lindriga skador.

CCTV-filmer i närheten visar att Mr. Kittisak kom från en direkt innan Mr. Georgiev påstås omedelbart skära sig framför honom vid en U-sväng.

Chalongpolisen fortsätter dock sin utredning för ytterligare möjliga rättsliga åtgärder.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.