109 havssköldpaddsägg hittades på stranden i Phang Nga

Phang Nga –

Ett havssköldpaddsbo hittades med 109 havssköldpaddsägg på en strand i Similan National Park.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) Phang Nga kontor berättade för Phuket Express att de i måndags (22 maj) hittade spåren efter en moder havssköldpadda som hade hittats på en strand på Mueang Island (Si/Fjärde ön).

Tjänstemän gick till stranden där de hittade boet med havssköldpaddsägg begravda inuti. Det fanns totalt 109 havssköldpaddsägg som hittades inne i boet. Äggen har flyttats till ett säkert område i närheten på grund av oro för skador från vädret.

Nittioen havssköldpaddsägg hittades på en strand i Similan National Park.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.