Två personer greps för olagligt drift av cannabisbutiker i Thalang, Phuket

Thalang –

Två personer har gripits för illegal drift av cannabisbutiker i Thalang medan tre andra cannabislicenser har dragits in.

Thalangs distriktschef Mr. Bancha Tanuin berättade för Phuket Express att relevanta tjänstemän inspekterade cannabisbutiker i Thalang under den gångna helgen.

Två cannabisbutiker hittades utan licens. De två butiksägarna fördes till Thalangs polisstation för att ha sålt kontrollerade örter (cannabisknoppar) utan tillstånd. Deras namn släpptes inte till The Phuket Express.

Tre andra licenser för cannabisbutiker har också dragits in för att ha sålt cannabis i andra företag och för reklam för kontrollerade örter (cannabis).

Enligt det thailändska folkhälsoministeriets regler är all form av reklam för cannabis, digitalt eller tryckt, emot reglerna.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.