Phuket "Local Taste" Food Festival är nu igång

Phuket -

Den årliga matfestivalen "Local Taste" hålls i Phuket Town.

Vår tidigare historia:

Phuket City Municipality berättade för Phuket Express att den årliga lokala matfestivalen kommer att hållas från 19 maj till 28 majth, 2023 från 4:00 till 10:00 på Saphan Hin.

Nu till uppdateringen:

Festivalen invigdes officiellt på fredagskvällen (19 majth) och leddes av Phukets guvernör Narong Woonciew.

Guvernör Narong sa till den lokala pressen, "Festivalen syftar till att stödja den lokala ekonomin och att stärka Phuket-turismen. Det finns mer än 150 lokala matstånd på evenemanget tillsammans med mat från kända kockar. Traditionella shower presenteras varje kväll på festivalen med underbar havsutsikt. Missa inte en av årets största matfestivaler!”

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.