UPPDATERING: Misstänkta inblandade i mord på kinesisk affärsman i Trang åtalade

FOTO: Naew Na

Trang, södra –

Tre misstänkta som var inblandade i mordet på en kinesisk affärsman i Trang har officiellt åtalats.

Våra tidigare berättelser:

En kinesisk affärsman hittades död med mer än 20 knivhugg och skärskador på en resort i Mueang Trang.

Tre misstänkta som påstås ha varit inblandade i mordet på en kinesisk affärsman i Trang har gripits i Satun.

Nu till uppdateringen:

En reenactment hölls på torsdagsmorgonen (18 majth) med mer än 30 poliser från Mueang Trangs polisstation och Trangs provinspolisstation. Till dem var mer än 20 släktingar till den kinesiska affärsmannen inklusive hans barn och fru som deltog i återuppförandet.

Endast Natdanai 'J', 22 och Nattaphon 'It', 19, var närvarande i återskapandet, eftersom den inblandade kvinnan är en ungdom och av olika juridiska skäl inte deltog. Återskapandet tog bara 20 minuter då anhöriga till offrets fru var på väg att attackera de misstänkta.

Trangs provinspolischef generalmajor Chaowalit Leangsupong berättade för Phuket Express att den andra misstänkte, endast identifierad som Ms. Fai, 17, hålls i förvar och förhörs i barn- och familjehemmet i Trang.

I den kinesiske mannens blodprov hittades sömntabletter och alkohol. Alla tre misstänkta åtalas för uppsåtligt mord och stöld.

Samtliga misstänkta har nekats borgen och är fortfarande häktade vid presstillfället.

*****************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.