Brittisk man greps efter att ha attackerat en Tuk Tuk-taxichaufför i Phuket – VIDEO

Patong –

En brittisk man greps efter att han slagit en Tuk Tuk-taxichaufför efter att han och hans vänner kraschat in i den parkerade taxichauffören i Patong, Phuket.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att sent på natten på tisdagen (9 majth), en Tuk Tuk-taxichaufför, Armin Longklang, lämnade in en anmälan till Patongpolisen. Armin berättade för polisen att en motorcykelförare kraschade in i sin parkerade Tuk Tuk vid vägkanten i Patong. Ryttaren var tillsammans med en liten grupp andra unga utländska ryttare, ingen av dem bar hjälm och verkade aggressiv, enligt Armin och CCTV-filmer.

CCTV-filmerna verkar visa ett verbalt gräl mellan en grupp utländska motorcykelförare och Armin, som ville ha ersättning för skadorna på hans fordon. Medan han verbalt diskuterar händelsen och kostnaderna för skadan, kan en utländsk förare som bär en svart skjorta tydligt ses på video som går av sin motorcykel och fortsätter att slå Armin i sidan av huvudet flera gånger, vilket gör Armin förblindad.

Den misstänkte och hans vänner flydde sedan på sina motorcyklar när flera vittnen försökte hindra dem från att fly.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på onsdagen (10 majth) polisen fann att den utländska motorcykelföraren identifierades som MR. HOBAN JACK MARK PAUL, brittisk medborgare från Manchester. Han bodde på ett hotell i Kata och var på semester.

Polisen hittade herr PAUL framför hotellet i fråga som först försökte fly från polisen men till slut greps. Polisen förklarade för Paul varför han arresterades och Paul gick med på att åka till Patongs polisstation.

Tuk Tuk-taxichauffören, Armin, bekräftade för polisen att Paul var motorcykelföraren som slog honom.

Patongpolisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder och Paul förblev häktad vid presstillfället med flera anklagelser, inklusive motstånd mot arrestering och misshandel.

I en annan trafikolycka den här veckan, en utländsk motorcykelförare blev arg efter att en taxichaufför tutat på honom innan utlänningen ska ha visat sitt långfinger och slagit taxibilen med knytnäven framför en berömd nattklubb i Kamala.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.