Små båtar i Phuket kommer att förbjudas att gå till sjöss under de kommande dagarna

Phuket -

Phuket Marine Office har utfärdat en varning som kommer att FÖRBJUDA små båtar från att lämna hamnar i öppet hav under de närmaste dagarna.

Chefen för Phuket Marine Office, Mr. Nachapong Pranit, berättade för Phuket Express att enligt Thai Meteorological Department (TMD), under den 11 majth till maj 14th det kommer att bli kraftigt regn med starka vågor i Andamansjön upp till fyra meter högt i öppet hav eller mer än fyra meter högt i ett åskvädersområde.

Phuket Marine Office har utfärdat en varning för båtkaptener att vara mer försiktiga när de reser i havet. Små båtar som är mindre än 13 meter långa kommer att förbjudas att lämna hamnar i öppet hav från och med den 11 majth till maj 14th2023

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.