Kinesisk mamma kräver rättvisa efter att hennes son dött i en fordonsolycka i Phuket

Phuket -

En kinesisk mamma kräver rättvisa efter att hennes son dog i en motorcykel- och taxibilkrock i Phuket.

På April 19th förra månaden vid cirka 1:30 krockade en motorcykelförare med en taxibil i Wichit, Mueang Phuket. Den 32-årige kinesiska motorcykelföraren dödförklarades och hans fru, passageraren, bröt benet.

Den kinesiske mannens mamma berättade för lokala Phuket-media att paret precis hade gift sig för två månader sedan innan de kom för att besöka Phuket. Hennes sons begravning hölls vid ett tempel i Phuket. Hon vill veta exakt vad som hände i olyckan.

Hon uppmanar alla som har en instrumentbräda eller CCTV-bilder av olyckan att lämna in materialet också.

Namnen på modern och de inblandade i olyckan släpptes inte av Phuket-polisen som uppgav att de har fortsatt att granska olyckan och omständigheterna kring den.

Dessutom har den inblandade taxichauffören inte heller identifierats för allmänheten och inte heller har de släppt ett uttalande.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.