Förare skadad, 43 passagerare överlever efter bussolycka i Krabi

Krabi –

En förare har ådragit sig skador och 43 passagerare överlevde efter att en buss kraschade in i en elstolpe i Klong Tom-distriktet.

Krabi Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) berättade för Phuket Express att på måndagen (1 maj)st) fick de besked om att en buss hade kraschat in i en elstolpe på Petch Kasem Road i South Klong Tom-distriktet.

Vittnen på platsen sa att en pickup skar sig framför bussen. Busschauffören undvek kollisionen innan han kraschade in i elstolpen.

Bussen var på väg från Satun till Phuket. Det fanns 42 passagerare och busspersonalen. Föraren fick medelstora skador medan 33 andra fick lindriga skador. De fördes till närliggande sjukhus.

Namnen på de inblandade i olyckan släpptes inte av thailändsk polis och det var oklart om några omedelbara rättsliga åtal skulle ske.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.