Surakul Stadium stänger tillfälligt i en månad

Phuket -

Surakul-stadion kommer att vara tillfälligt stängd i en månad för reparationer.

Phuket Provincial Administration Organisation (OrBorJor) har under den senaste helgen tillkännagivit den tillfälliga stängningen av Surakul Stadium från den 1 majst till maj 28th2023

OrBorJor Phuket uppger att den tillfälliga stängningen kommer att vara för renoveringar för att stödja en del av Thailand National Sports. De ber om ursäkt för besväret.

Phuket Express noterar att Surakul Stadium är Phukets huvudstadion som ligger i Phuket Town. Många människor går till stadion för att promenera och springa varje dag.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.