Lastbil skadad, förare skadad i Phuket Road Rage Incident

Phuket-

En lastbil skadades och en förare fick skador efter en trafikolycka med en motorcykelförare i Phuket.

Ett videoklipp av en man i röd skjorta som kör på en pickup och en förare har blivit viralt på lokala sociala medier.

Phuket City Police berättade för Phuket Express att pickup-föraren endast identifierade som Mr. Suriya lämnade in en polisanmälan att händelsen inträffade den 23 aprilrd, 2023, på en väg i Talad Nuea, Mueang Phuket.

Mr Suriya stod vid rött ljus i pickupen med sin fru och två år gamla barn. Den misstänkte, identifierad endast som Mr. Narong, 30, använde en järnstång 70 centimeter lång för att träffa den främre glasvindrutan på pickupen, pickupens sidofönster och Suriyas arm. Mr. Suriya medgav att det förekom en incident med en motorcykelförare tidigare.

Efter att videoklippet hade blivit viralt på lokala sociala medier presenterade sig Mr. Narong, som är mannen i den röda tröjan i den virala videon, och hans pappa för polisen. Narong erkände att han körde på pickupen och Mr. Suriya.

Polisen i Phuket fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder och detaljerna kring trafikolyckan som ägde rum innan Narong attackerade Suriya klargjordes inte för The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.