UPPDATERING: Föraren står inför flera åtal i Patong bilolycka efter konflikt med massagebutiker

Patong –

En förare står inför tre åtalspunkter efter att fyra personer har ådragit sig skador och fyra fordon har skadats i en bilolycka i Patong som möjligen involverade en konflikt mellan två lokala massagebutiksägare.

Vår tidigare historia:

Ett videoklipp av olyckan blev viralt på thailändska sociala medier tidigare i veckan. Videoklippet verkar visa en röd bil som kraschar in i motorcyklar och människor på Rat-U-Thit 200 Pee Road.

Nu till uppdateringen:

Patongs polischef överste Sujin Nilbodee berättade för Phuket Express att föraren, endast namngiven som Mr. Panudech eller hans thailändska smeknamn Manao, står inför anklagelser för att ha orsakat egendomsförlust, kroppsskada som orsakat skador och vårdslös körning som orsakat skador.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.