Myanmar Man dör av elstöt efter att ha huggit träd i Phuket

Phuket -

En man i Myanmar har dött av elstöt efter att han högg ett träd på ett bostadsområde i Rassada.

Phukets polis underrättades om olyckan på fredagen (14 aprilth). Räddningspersonal och polis kom till platsen för att hitta kroppen av en man i Myanmar, Mao Nge, 45, på trädet nära elektriska ledningar.

Elpersonal kallades till platsen för att stänga av strömmen i närheten. Det tog ungefär en timme att ta bort hans kropp från trädet. Brännsår hittades på hans fötter.

I det här skedet tror polisen att mannen i Myanmar dog av elstöt. Men hans kropp fördes till sjukhus för att hitta den exakta dödsorsaken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.