Totalt 25 trafikolyckor under tre dagar av Phuket Songkrans sju dagar av fara trafiksäkerhetskampanj

Phuket -

Phuket har meddelade sju trafikolyckor på dag tre (13 april) i Songkrans Seven Days of Danger-kampanj för trafikolyckor (11 april till 17 april).

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express idag (14 april) detaljer om den tredje dagen (13 april) av "Songkrans sju dagar av fara"-kampanj för trafikolyckor.

Fyra trafikolyckor inträffade i Mueang-distriktet med fyra skador. En olycka med en skada ägde rum i Thalang-distriktet. Två olyckor med två skador inträffade i Kathu-distriktet. Totalt skadades fem män och två kvinnor.

De flesta olyckorna involverade rattfylleri och de flesta trafikavgifter var personer som inte kunde uppvisa körkort.

Under totalt tre dagar i kampanjen inträffade 25 trafikolyckor med 25 skadade och ett dödsfall.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.