Första dödsfallet i Phuket Songkrans Seven Days of Danger Road Safety Campaign

Phuket -

Phuket har meddelat det första dödsfallet i Songkrans Seven Days of Danger-kampanj för trafikolyckor (11 april till 17 april) på dag två (12 april).

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express idag (13 april) detaljer om den andra dagen (12 april) av "Songkrans sju dagar av fara"-kampanj för trafikolyckor.

Sex trafikolyckor var i Mueang-distriktet med fem skador och ett dödsfall. Phuket DDPM släppte dock inga detaljer om olyckan med ett dödsfall.

Två olyckor med två skador inträffade i Thalang-distriktet. Tre olyckor med tre skador inträffade i Kathu-distriktet. Totalt skadades sex män och fyra kvinnor.

De flesta trafikolyckor involverade motorcyklar och överskridande av hastighetsgränsen. De flesta trafikolycksoffer bar inte hjälm.

Under totalt två dagar i kampanjen inträffade 18 trafikolyckor med 18 skadade och ett dödsfall.

Phuket har meddelat totalt sju trafikolyckor och åtta skadade den första dagen av de sju dagarna (11 aprilth, 2023 till 17 april 2023) i trafikolyckskampanjen "Songkrans sju dagar av fara" 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.