27:e årliga Phuket Bike Week kommer att hållas denna månad, april 2023

Phuket -

Phuket Bike Week för 27:e året kommer att hållas från den 28 aprilth till april 30th, 2023 på Patong Beach.

Phukets viceguvernör Danai Sunantarod berättade för Phuket Express att Phuket Bike Week i år kommer att hållas under parollen "Cowboys on the Beach." Evenemanget syftar till att stärka Phukets turism. Evenemanget syftar till att marknadsföra Phuket som centrum för både land- och marinturism samt att försöka driva det till att bli det största motorcykelevenemanget i Asien.

Phuket Bike Week har alltid stöttat lokala samhällen med välgörenhetsaktiviteter. Ryttare som ansluter sig till evenemanget har också uppmuntrat andra ryttare att främja trafiksäkerheten.

**************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.