Säkerhetsvakt attackerad av entreprenörer på bostadsområde i Phuket

Phuket -

En säkerhetsvakt attackerades av entreprenörer i ett bostadsområde i Koh Kaew, vilket fångades på CCTV.

Herr Utain Thaisa berättade för Phuket Express att den 25 marsth han skötte sina vanliga uppgifter på morgonen vid väktarlådan framför bostadsområdet där han arbetade.

Det var en grupp möbelentreprenörer och arbetare i en pickup som anlände till ingången till gården. De stannade framför vaktlådan och Utain bad dem att uppvisa ett ID-kort innan de fick komma in i bostadsområdet enligt fastighetsreglerna.

Entreprenörerna verkade vara frustrerade men visade till slut sina ID-kort innan de gick in i bostadsområdet.

På natten kom herr Utains bror, som arbetar med honom, i tjänst och avlöste Utain. Kongsin Thaisa, Utains bror, hade redan informerats om händelsen på morgonen.

Herr Kongsin berättade för Phuket Express att samma grupp människor kom tillbaka och frågade efter hans bror innan de attackerade honom istället.

Herr Utain och Herr Kongsin har redan lämnat in en anmälan till Phuket City Police med CCTV-filmbevis.

Angriparnas identitet eller vilket företag de representerade släpptes inte av Phukets polis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.