Brittisk man i Phuket dör efter att ha blivit stucken av ett bi

FILFOTO: PobPad

Rawai, Phuket –

En brittisk man har tragiskt dött efter att ha blivit stucken av ett bi i Rawai.

Räddningspersonal underrättades om incidenten i ett hus i Soi Kitprasan, Rawai på torsdagen (30 mars).

De anlände till huset för att hitta den 68-årige brittiske medborgaren på en säng inne i huset. Han var medvetslös och hade ingen puls. Räddningstjänsten gav HLR medan han fördes till ett närliggande sjukhus där han tyvärr dödförklarades.

Hans thailändska fru sa att hennes man körde motorcykel hem när han blev stucken av ett bi. Han kom till sitt hus innan han injicerades med anti-allergimedicin. Efter det föll han medvetslös.

Hon sa att hennes man var allvarligt allergisk mot insekter som bin.

Dock kommer en obduktion att genomföras för att hitta hans exakta dödsorsak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.