Chartered Bank House Renovering i Phuket Town slutförd

Phuket -

En renovering av Standard Chartered Bank House i Phuket Town har slutförts.

Vår tidigare historia:

Det kinesisk-portugisiska huset är där Standard Chartered Banks chefer bodde tidigare. Huset ligger på Damrong Road i Talad Yai, Mueang Phuket. Huset blir ett nytt landmärke för turismen som turister kan besöka.

Nu till uppdateringen:

Phukets guvernör Narong Woonciew berättade för Phuket Express att renoveringen slutfördes i slutet av förra månaden. Det första evenemanget som kommer att hållas i huset är ett traditionellt Songkran-evenemang för viktiga Phuket-tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.