Efterlyst mongolisk kvinna arresterad på Phukets flygplats för stöldavgifter

Phuket -

En 27-årig mongolisk kvinna greps på Phukets internationella flygplats för en stöldanklagelse på flygplatsen.

Immigrationskontoret på Phukets internationella flygplats berättade för Phuket Express att på måndagen (27 mars)th) de har arresterat en 27-årig mongolisk kvinna vars fullständiga namn inte uppgavs.

Hon är en efterlyst misstänkt vid Samut Prakan provinsdomstol i centrala Thailand för en anklagelse om stöld på en flygplats.

Hon greps vid immigrationskontrollen i den internationella avgångsterminalen på Phukets internationella flygplats.

Hon fördes tillbaka till Suvarnabhumi International Airport, där den ursprungliga incidenten enligt uppgift ägde rum, för ytterligare rättsliga åtgärder.

Detaljerna bakom händelsen gjordes inte tillgängliga av relevanta myndigheter.

***************************

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.