59 havssköldpaddor kläcks och beger sig ut i havet i Phang Nga – VIDEO

Phang Nga –

Femtio-nio havssköldpaddor i läder har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet i Takua Thung-distriktet.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att en mor havssköldpadda i läder lade 83 ägg den 28 januari 2023 på Bang Kwan Beach i Kok Kloi sub-distriktet.

På söndag (26 marsth) 59 havssköldpaddor av läderbakgrund kläcktes framgångsrikt ur sina ägg. Sköldpaddsungarna begav sig sedan tillbaka till sitt hem i havet. Tjugo ägg kläcktes inte. Fyra av sköldpaddsungarna dog tyvärr efter att de kläckts.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.